Stoiximan Super League

Αφού ούτε τώρα… ποτέ!

Τι και αν ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε 0-2 μέσα στις Σέρρες και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι; Ο Πανσερραϊκός με επική αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2) και διατήρησε την φοβερή παράδοση που έχει κόντρα στην ομάδα του Βόλου (15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 ματς). Μαρτίν και Ουμπίντες τα γκολ των φιλοξενούμενων, Μπέλιτς και Λεοζίνιο τα γκολ των Σερρών σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με φοβερό ρυθμό.

Τι και αν ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε 0-2 μέσα στις Σέρρες και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» το παιχνίδι;

Ο Πανσερραϊκός με επική αντεπίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια (2-2) και διατήρησε την φοβερή παράδοση που έχει κόντρα στην ομάδα του Βόλου (15 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 18 ματς). Μαρτίν και Ουμπίντες τα γκολ των φιλοξενούμενων, Μπέλιτς και Λεοζίνιο τα γκολ των Σερρών σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με φοβερό ρυθμό.



Απόλυτος αιφνιδιασμός…

Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, με σκοπό να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και το πέτυχαν απόλυτα.

Η κεφαλιά του Μόνχε μόλις στο 4’ ήταν ο προάγγελος αυτών που θα ακολουθούσαν. Γκολ στο 5’ με κεφαλιά του Σολάκη που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα.

Όμορφος συνδυασμός Σολάκη-Ουμπίντες, σέντρα του τελευταίου και ο Μαρτίν με όμορφο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιώλη.

Ισορρόπησε, αλλά…

Οι γηπεδούχοι- με καλά κλεισμένους τους Λεοζίνιο και Σουμπίνιο- προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες μικροευκαιρίες-κυρίως με τον Νταλέ και τον Λεοζίνιο-, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σολάκης κέρδισε πέναλτι και ο Ούμπιντες έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Ο Βόλος τις ευκαιρίες οι Σέρρες το γκολ…

Την αντίδραση των παικτών του Ντράγκαν Κοκότοβιτς περίμεναν όλοι στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός όμως που πήγε να πιάσει στον… ύπνο πάλι τους γηπεδούχους.

Ο Μόνχε όμως σπατάλησε την ευκαιρία στο 53’ και ο Ράντμαν αντέδρασε σωστά στο σουτ του Ούμπιντες δύο λεπτά αργότερα.

Και ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε ξανά εννέα λεπτά αργότερα. Σέντρα του Αλβάρεζ, κεφαλιά του Μπέλιτς στα δίχτυα και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Φοβερός ρυθμός και ισοφάριση…

Οι παίκτες του Κοκότοβιτς πήραν τα ηνία του παιχνιδιού στη συνέχεια και πίεσαν για την ισοφάριση. Και αυτή ήρθε από την άσπρη βούλα στο 79' με τον Λεοζίνιο. Το παιχνίδι πήρε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, ο Βόλος είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Μαρτίν στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού, το σφύριγμα της λήξης του Καλόπουλου, βρήκε τις δύο ομάδας ισόπαλες 2-2.



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς(87' Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο

Στον πάγκο οι Νόβοτα, Ασλανίδης, Μουσικάκης, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Βλασόπουλος, Γαλανόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Μαρτίν (83' Καπετάνος), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας (75' Κάστρο), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας, Ουμπίντες, Μόνχε, Σολάκης (59' Μπρέσκα)

Στον πάγκο οι Ρόκα, Καπετάνος, Φρατζιπάνε, Ρίκκα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Διαβάστε εδώ το φιλμ του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x