Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 16 Νοεμβρίου 2010

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι! Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής σήμερα, Τρίτη, στην Αττική, με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί - βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι! Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής σήμερα, Τρίτη, στην Αττική, με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί - βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Συννεφιά τοπικά αυξημένη με πιθανότητα για σποραδικές βροχές στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα Νησιά του Ιονίου νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Παροδική συννεφιά με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα νότια βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι ασθενείς και στα νότια δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου 2010

Πολυτεχνείο με βροχή! Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπονται γι’ αύριο Τετάρτη. Στη Βόρεια χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, οι οποίες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγα σύννεφα με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και αργότερα στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα Δυτικά και Βόρεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x