Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Έχω αποδείξει την αγάπη μου στον ΟΦΗ»

Ανέλαβε τον ΟΦΗ σε μια απ’ τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του. Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε… πνοή στο εγχείρημα των Κρητικών και τόνισε την σιγουριά του πως θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Την σιγουριά του πως ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο και την ιστορία που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά την απόσυρση της ομάδας απ’ το πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των Κρητικών ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε το δύσκολο έργο της σωτηρίας, υπό δύσκολες συνθήκες, τονίζοντας όμως πως αν δεν ήταν η αφαίρεση βαθμών, ο ΟΦΗ δεν θα έπεφτε ακόμα και έτσι.

«Όταν ανέλαβα ήμασταν στους 17 βαθμούς. Ήρθε η αφαίρεση βαθμών. Χωρίς αυτήν θα μπορούσαμε να είμαστε τους 26. Παρά όλα τα προβλήματα υπογράφω πως η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Σούεπρ Λίγκα. Δεν είμαι νομικός για να σχολιάσω αυτή την απόφαση», ενώ σχετικά με το αν θα τον βρει στον ΟΦΗ η επόμενη μέρα, σχολίασε:

«Έχω αποδείξει την αγάπη μου στον ΟΦΗ. Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και ιστορία. Είναι στοιχεία που βοηθούν κάθε ομάδα για να προχωρήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x