Super League 2

Μελισσανίδης: «Θα βρεθεί λύση…»

Ψύχραιμος και αισιόδοξος για την εύρεση λύσης για την «Αγια-Σοφιά» ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Θα βρεθούν λύσεις για όλα», διαβεβαιώνει με δήλωσή του. Ποια τα επόμενα βήματα μετά το χθεσινό αδιέξοδο.

Το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης με την κυβέρνηση για την «Αγια-Σοφιά» απέχει πολύ από ό,τι περίμεναν στην ΑΕΚ και για το λόγο αυτό το χαρακτήρισαν απογοητευτικό με σχετική ανακοίνωση. Η κυβέρνηση μετέφερε στην πλευρά της «Ένωσης» την πεποίθηση πως το γήπεδο μπορεί να γίνει και χωρίς τα στρέμματα από το άλσος, κάτι για το οποίο αμφιβάλλουν οι «κιτρινόμαυροι» και τονίζουν πως έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος, που όμως κι αυτός-όπως ειπώθηκε-είναι πιθανό να καταργηθεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρά το δεδομένο προβληματισμό, διατηρεί την ψυχραιμία του και αισιοδοξεί. «Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα», αναφέρει με δήλωσή του στην «Ώρα για Σπορ».

Κρίσιμη είναι η συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας, στην οποία αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ο αναπληρωτής υπουργός ΥΠΕΚΑ Γιάννης Τσιρώνης, αλλά και άνθρωποι του Δήμου (ίσως και ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος), πέρα από τα στελέχη της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924».

Στην ΑΕΚ περιμένουν από το Δήμο να αποδείξει ενώπιον της «κεφαλής» του υπουργείου όσα ισχυρίζεται περί δυνατότητας να γίνει το γήπεδο στην παλιά του έκταση, κάτι για το οποίο αμφιβάλλουν πολύ, ενώ είναι έτοιμοι να αντιπαρατάξουν τα δικά τους επιχειρήματα με στόχο να πείσουν την κυβέρνηση πως το έργο δεν θα πλήξει το περιβάλλον, αλλά αντίθετα θα δώσει πνοή ανάπτυξης σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και σε μια περίοδο που τέτοια έργα σπανίζουν και είναι αναγκαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x