Γενικά

Ορκισμένη Βραζιλία! (video)

Σαν να ‘χει κάνει… όρκο να μην ξαναχάσει μετά το ντροπιαστικό Μουντιάλ συνέχισε η Βραζιλία! Η «σελεσάο» κράτησε όνειρα τις ελπίδες της Χιλής για εκδίκηση κι έφτασε στην 8η σερί νίκη της (1-0).

Κακά τα ψέματα, θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για να ξεχάσουν οι Βραζιλιάνοι την επτάρα απ’ τη Γερμανία.

Αυτό που δεν αμφισβητείται όμως είναι ότι η «σελεσάο» κάνει ό,τι μπορεί για να τη διαγράψει το συντομότερο δυνατό απ’ το μυαλό τους!

Με φόρα απ’ τη μεγάλη νίκη στη Γαλλία -που αποτέλεσε μίνι-εκδίκηση για το χαμένο τελικό του 1998- η ομάδα του Ντούνγκα απαγόρευσε στη Χιλή να πιστέψει ότι μπορεί κι εκείνη να εκδικηθεί για τον αποκλεισμό στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Στο όγδοο φιλικό που έδωσε λοιπόν από τότε έκανε το ίδιο που έκανε και στα… επτά προηγούμενα. Διότι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην ομάδα του Σαμπάολι, ωστόσο βρήκε τον τρόπο (με γκολ του Φιρμίνο στο 72’ έπειτα από ασίστ του Ντανίλο) να φτάσει σε μια ακόμα νίκη (1-0).

Συνέχισε, δε, μια εκπληκτική παράδοση που έχει φτιάξει στο «Emirates», όπου έχει σκοράρει (στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει εκεί) περισσότερα γκολ απ’ όσα στο… Μαρακανά!



Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Τζέφερσον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο (76’ Φελίπε Λουίς), Φερναντίνιο, Ντάγκλας Κόστα (62’ Γουίλιαν), Σόουζα (60’ Ελίας), Φελίπε Κουτίνιο (60’ Ρομπίνιο), Λουίς Αντριάνο (60’ Φιρμίνο), Νεϊμάρ

ΧΙΛΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Μπράβο, Μεντέλ, Χάρα, Αλμπορνός, Αράνγκις, Βιντάλ (80’ Βάργκας), Ίσλα, Μιγιάρ (74’ Φερνάντες), Μένα (82’ Γκονζάλες), Σάντσες, Ερνάντες

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x