Ελλάδα

Μαραθώνια κατάθεση Δούρου

Στον ανακριτή διαφθοράς κατέθεσε για πάνω από 4 ώρες το πρωί της Τρίτης ο πρώην αναπλ. πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος, που κατηγορείται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Δούρος. Ο Κορίνθιος πρώην ρέφερι και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ απολογήθηκε για περισσότερο από τέσσερις ώρες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία είναι κατηγορούμενος και πλέον περιμένει να διαπιστωθεί αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ο Γιώργος Δούρος σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορείται για: α) ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα και δ) κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x