Champions League

«Φωτιά» στον όμιλο του Ολυμπιακού!

Όνειρο για την Ντιναμό, εφιάλτης για την Άρσεναλ! Οι Κροάτες έκαναν την έκπληξη στο Ζάγκρεμπ (2-1) και έβαλαν με το… καλησπέρα «φωτιά» στον 6ο όμιλο, που μετέχει και ο Ολυμπιακός!

Από νωρίς περιπλέκεται η κατάσταση στον όμιλο του Ολυμπιακού! Την ώρα που η Μπάγερν περνούσε από το «Καραϊσκάκη» (0-3) η Άρσεναλ είχε ένα εφιαλτικό βράδυ γνωρίζοντας την ήττα από την Ντιναμό!

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθήσουν απόψε στο Ζάγκρεμπ. Κι αυτό διότι η Άρσεναλ μπήκε στο ματς πιο απειλητικά. Ο Ζιρού είδε πρώτα τον Εντουάρντο και αργότερα το δοκάρι να του στερούν το γκολ. Και σαν μην έφτανε η γκίνια των «κανονιέρηδων» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια άτυχη στιγμή.

Ο Πίβαριτς έφυγε από οριακή θέση οφσάιντ, ο Οσπίνα απέκρουσε το πρώτο σουτ, όμως από καραμπόλα και με την παρεμβολή του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Άγγλων. Η βολή που έμοιαζε με… χαριστική ήταν η δεύτερη κίτρινη στον Ζιρού που άφησε με δέκα την ομάδα του κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Οι Κροάτες βγήκαν με άγριες διαθέσεις από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος. Η κεφαλιά του Σουντανί σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, δεν συνέβη όμως το ίδιο σε εκείνη του Φερνάντεζ που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και ανενόχλητος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους και διαμόρφωσε συνθήκες νίκης.

Το μόνο που κατάφερε η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με τον Γουόλκοτ, που έφυγε ταχύτατα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το γκολ της παρηγοριάς διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μάμιτς): Εντουάρντο, Πίντο, Σίγκαλι, Τάραβελ, Αντόλιτς (82' Ρογκ), Μασάδο, Αντέμι, Πίβαριτς, Σουντάνι, Φερνάντες (74' Τσόριτς), Πιάτσα (88' Μπένκοβιτς)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Ντεμπισί, Κοσιελνί, Γκάμπριελ, Γκιμπς (65' Κάμπελ), Αρτέτα (64' Κοκλέν), Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (64' Γουόλκοτ), Εζίλ, Αλέξις, Ζιρού.

Dinamo Zagreb 2-1 Arsenal Highlights

Dinamo Zagreb 2-1 Arsenal Highlights

Posted by SoccerHighlightsToday on Wednesday, September 16, 2015


Τα σημερινά αποτελέσματα:

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 0-3
(52’, 90+2’ πεν. Μίλερ, 89’ Γκέτσε)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Άρσεναλ 2-1
(24’ Πίβαριτς, 58’ Φερνάντεζ -79’ Γουόλκοτ)

Επόμενη αγωνιστική (29/9):

Μπάγερν Μονάχου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Μπάγερν Μονάχου 3 (3-0)
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3 (2-1)
3. Άρσεναλ 0 (1-2)
4. Ολυμπιακός 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x