Stoiximan Super League

«Καθάρισε» από σήμερα τον Πογιέτ η ΑΕΚ!

Ούτε μέρα παραπάνω στην ΑΕΚ δεν θα μείνει ο Γκουστάβο Πογιέτ. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Μελισσανίδης «τελείωσε» τον Ουρουγουανό πριν καν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα κιόλας ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Παρόλο που η ανακοίνωση της ΠΑΕ προανήγγειλε εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Ουρουγουανός δεν θα καθίσει ούτε σε αυτό στον πάγκο.

Έχοντας ούτως ή άλλως πρόθεση να απομακρύνει τον προπονητή (κάτι που αποκάλυψε νωρίτερα το sportfm.gr) ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε πως δεν πρέπει να μείνει ούτε μέρα παραπάνω στην ομάδα.

Όπως μετέφερε λοιπόν στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετέβη στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου και σε συνάντηση που είχε με τον Πογιέτ τον ενημέρωσε για την αποδέσμευσή του.

Κατόπιν αυτού, ο Ουρουγουανός ειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές να κατέβουν στο σαλόνι ώστε να τους μιλήσει ξανά (είχε προηγηθεί η ομιλία όπου τους ζήτησε να παραμείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους της ομάδας) και να τους αποχαιρετήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x