Stoiximan Super League

Πογιέτ στους παίκτες: «Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα και φεύγω»

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και τους λόγους που το έμαθαν τελευταίοι, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ. Δείτε τι τους είπε στο ξενοδοχείο, όπως τα μετέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Προσπάθεια να μείνουν ανεπηρέαστοι από την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Στην ομιλία που έκανε στους «κιτρινόμαυρους», την οποία μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο Ουρουγουανός εξήγησε γιατί δεν ενημερώθηκαν πρώτα εκείνοι.

«Συνήθως αυτό που μάθατε το λέμε εμείς πρώτα στους παίκτες και έπειτα σε όλους τους άλλους. Επειδή όμως έχω διαπιστώσει πως διαρρέουν πολλά από όσα κάνουμε και λέμε στην καθημερινότητά μας, επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο και με αυτή τη σειρά», σημείωσε. Και συνέχισε:

«Έγιναν κάποια πράγματα που με οδήγησαν στην απόφαση να μη συνεχίσω στην ΑΕΚ. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα σε όσα ειπώθηκαν και μεταφέρθηκαν και αφορούσαν εμένα και τη διοίκηση και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μας. Έκρινα λοιπόν ότι είναι καλύτερο να μη συνεχίσω μετά το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ και να ενημερώσω σχετικά τον κόσμο.

Βέβαια για το γεγονός αυτό ενημέρωσα σχετικά από νωρίς τη διοίκηση για την απόφασή μου και την κίνησή μου αυτή. Έπειτα προχώρησα σε δήλωση προκειμένου να μη διαστρεβλωθεί αυτό που είπα και το επιβεβαίωσα σε έναν ρεπόρτερ που επικοινώνησε μαζί μου».


Κλείνοντας λοιπόν τους τόνισε ότι θα μείνει στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν (παρόλο που στις προθέσεις της διοίκησης είναι το αντίθετο) και είπε χαρακτηριστικά:

«Θα συνεχίσουμε έως το τέλος της σεζόν μαζί οπότε έχουμε το χρόνο μπροστά μας. Θέλω από εσάς να δώσετε το 100% σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Άλλωστε εσείς θα είστε εδώ, οι περισσότεροι θα συνεχίσετε στην ομάδα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είστε στην Ευρώπη. Και θα τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x