Stoiximan Super League

Μποροβήλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για τη διαιτησία»

Δεν προέκυψε κάτι από τις συζητήσεις που έγιναν στα γραφεία της ΕΠΟ για την πρόταση περί επαγγελματικής διαιτησίας όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το τέλος τους ο Γιώργος Μποροβήλος.

Χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις που έγιναν στα γραφεία της ΕΠΟ με εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας για την πρόταση περί επαγγελματικής διαιτησίας, που έγινε από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο.

Αυτό επεσήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Παύλο Κουστέρη ο Γιώργος Μποροβήλος αποχωρώντας από τα γραφεία. «Δεν έχουμε καταλήξει κάπου ακόμη. Συνεχίζονται οι συζητήσεις», ανέφερε ο πρόεδρος Λίγκας, ο οποίος αναμένεται τώρα να δώσει το «παρών» στη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία του Χρήστου Πανόπουλου.

Σε αυτή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι όλων των ομάδων της Λίγκας εκτός των μεγάλων. Θα συζητήσουν τους όρους διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος αλλά και την πρόταση που έχει κάνει η NOVA για κάποιες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Φυσικά, σε αυτή τη συνάντηση ενδεχομένως να συζητηθεί και τα όσα είπαν νωρίτερα οι εκπρόσωποι της Λίγκας που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση στην ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x