Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Όχι» της ΕΠΟ για επαγγελματική διαιτησία!

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στην πρόταση Πανόπουλου. Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΣΠΟΡ FM, το αίτημα των 12 ομάδων της Σούπερ Λίγκας για επαγγελματική διαιτησία απορρίφθηκε από την ομοσπονδία.

Αμετακίνητη στη θέση της για το ζήτημα της διαιτησίας παραμένει η ΕΠΟ.

Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΣΠΟΡ FM 94,6, η πρόταση για επαγγελματική διαιτησία προσέκρουσε στην άρνηση της ομοσπονδίας.

Το αίτημα των 12 συλλόγων της Σούπερ Λίγκας, όπως διαμορφώθηκε βάσει του πρότζεκτ Πανόπουλου, συζητήθηκε αναλυτικά στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και του Γιώργου Μποροβήλου.

Μιλώντας λοιπόν αρχικά στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της διοργανώτριας σημείωσε ότι δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα στη συζήτηση. Και λίγο αργότερα οι πληροφορίες που διέρρευσαν επιβεβαίωσαν την άρνηση της ΕΠΟ.

Κι αυτό διότι η ομοσπονδία απέρριψε την πρόταση στο σύνολό της, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή χώρα που η διαιτησία να ανήκει στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος και αντιπροτείνοντας τη λύση ξένου αρχιδιαιτητή και αρχιπαρατηρητή.

Πλέον μένει να φανεί αν η αρνητική απάντηση της ΕΠΟ θα πυροδοτήσει αντιδράσεις από την πλευρά των ομάδων, αφού είχαν εξαγγείλει ότι σε περίπτωση που η πρόταση για επαγγελματική διαιτησία δεν γινόταν δεκτή, δεν θα κατέβουν στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x