Stoiximan Super League

Διέλυσε τη Σιλφόλντε ο Αστέρας Τρίπολης

Εντυπωσιακός στο πρώτο φιλικό της σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς διέλυσε με 9-2 την αδύναμη Σιλφόλντε στην Ολλανδία.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τα φιλικά του παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες διέλυσαν 9-2 την αδύναμη Σιλφόλντε (την οποία είχαν κερδίσει επίσης προ ημερών Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) στην Ολλανδία.

Το σκορ για τους Αρκάδες άνοιξε ο Δημούτσος στο 10’, με τον Καλτσά στο 23’ να κάνει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Μάσα. Στο 37’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τη μπάλα να καταλήγει ξανά στα δίχτυα των αντιπάλων, ενώ ο Τσιλιανίδης με δύο τέρματα στο φινάλε του ημιχρόνου (44’, 45’) έκανε το 5-0.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σιλφόλντε μείωσε με τον Μπόουμαν ωστόσο στο 62’ ο Ιωαννίδης έκανε το 6-1. Ο Μπόουμαν και πάλι στο 65’ σκόραρε, κάνοντας το 6-2, αλλά ο Ιωαννίδης πέτυχε δύο ακόμα τέρματα (81’,86’). Το τελικό 9-2 διαμόρφωσε ο Στανισάβλιεβιτς στο 90’.

Πρώτο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Iglesias (20' Hamdani), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας.

Δεύτερο ημίχρονο: Καπετάνος (75' Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής) , Sefil, Igor (80' Αssen), Hamdani (70' Νάτσης), Chaves, Stanisavljevic, Τσιώλης, Nico Fernandez, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x