Stoiximan Super League

Απειλή Γκιρτζίκη κατά ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Επιστολή σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέστειλε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, με την οποία τους ρωτάει αν θα «κατέβουν» στο πρωτάθλημα, προειδοποιώντας τους, ουσιαστικά, με υποβιβασμό και αποκλεισμό από την Ευρώπη!

Το… βιολί του ο Γιώργος Γκιρτζίκης!

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με την πρόταση της αντεισαγγελέως, Ευγενίας Κυβέλου, παραπέμπεται σε δίκη, όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της κάρτας υγείας, ο κ. Γκιρτζίκης παραμένει στη θέση του και μάλιστα, απειλεί τις ομάδες που εναντιώνονται στις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές του!

Ο Ξανθιώτης παράγοντας, λοιπόν, παρότι φέρεται να είναι υπόδικος, απέστειλε επιστολή σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την οποία τούς καλεί να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ αν ισχύουν τα ανακοινωθέντα περί μη συμμετοχής τους στη νέα Super League, ώστε «να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες και να ενημερώσουμε τις υπερκείμενες αρχές», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά!

Ουσιαστικά, δηλαδή, τους λέει πως εφόσον εμμείνουν στις αποφάσεις τους και δεν «κατέβουν» στο νέο πρωτάθλημα, θα εφαρμόσει τις εξοντωτικές ποινές που προβλέπει ο ΚΑΠ, υποβιβάζοντας τους τρεις «μεγάλους» και ενημερώνοντας FIFA και UEFA, ώστε να αποβάλλει από την Ευρώπη το «τριφύλλι» και τον «δικέφαλο του βορρά»!

Και όλα αυτά, ενώ μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, με προεξάρχοντα του προέδρου του, παραπέμπονται σε δίκη, όπως αποφάσισε με βούλευμά του ο Δικαστής και Πρόεδρος του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρος Σάββας και μάλιστα, με τον βαθμό κακουργήματος!

Το βούλευμα αυτό, θυμίζουμε, θα τους παραδοθεί τις επόμενες μέρες, αφού τα επόμενα 24ωρα θα καθαρογραφεί και εντός 15 μέρων κηρύσσονται αυτόματα έκπτωτοι από το αξίωμά τους στην ΕΠΟ τόσο τα εν λόγω μέλη του Δ.Σ. όσο και ο κ. Γκιρτζίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία να απαντήσουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αγνοώντας επιδεικτικά την επιστολή της ομοσπονδίας, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις μετά το αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού για ορισμό διοικούσας επιτροπής και φυσικά, το βούλευμα παραπομπής σε δίκη. Οι «πράσινοι», δε, ήδη ενημέρωσαν πως «δεν κάνουμε διάλογο με υπόδικους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x