Ιταλία

Είχε Μπάκα και… Μπουφόν η Μίλαν (video)

Από τον Παράδεισο, στην κόλαση και ξανά στον Παράδεισο! Η Μίλαν πήγε να… πετάξει το χατ-τρικ του Μπάκα, αλλά ο Τζίτζι Ντοναρούμα «ντύθηκε» Μπουφόν, έπιασε πέναλτι της Τορίνο στο 94’ και κράτησε το 3-2

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Σαν Σίρο!

Η Μίλαν επικράτησε 3-2 της Τορίνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως παραλίγο να υποστεί απίστευτο κάζο, όταν δέχθηκε γκολ στο 90+1’ και χρειάστηκε ο Τζίτζι Ντοναρούμα να πιάσει πέναλτι στο 90+4’ για να κρατήσει το τρίποντο για την ομάδα του.

Στο 38’ ο Μπάκα άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι» και παράλληλα το δικό του… χορό. Προς στιγμήν ο Μπελότι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα (στο 50’) ο Κολομβιανός επιθετικός των Μιλανέζων είχε νέα… απάντηση και έδωσε ξανά τα ηνία στην ομάδα του.

Στο 62’ έδειξαν τα πάντα να τελειώνουν, με τον ίδιο παίκτη να γράφει το 3-1 από την άσπρη βούλα και να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ-τρικ. Ο… Θεός όμως επιφύλαξε συγκινήσεις στα «χασομέρια». Η Τορίνο μείωσε στο 91’ με τον Μπασέλι και έδωσε «χιτσκοκικό» χαρακτήρα στο τελευταίο τρίλεπτο. Διότι στην εκπνοή, ο Παλέτα έκανε πέναλτι (αποβλήθηκε κιόλας), ο Μπελότι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο 17χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν έπεσε στη γωνία του, το έπιασε, χάρισε τη νίκη, ουσιαστικά, με 3-2 και αποφεύχθηκαν τα εγκεφαλικά για τους φίλους της ομάδας του Μοντέλα.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 20/8

Ρόμα-Ουντινέζε 4-0
(65’, 75’ Περότι, 82’ Τζέκο, 84’ Σαλάχ)

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 2-1
(37’ Κεντίρα, 75’ Ιγκουαΐν – 70’ Κάλινιτς)

Κυριακή, 21/8

Μίλαν-Τορίνο 3-2

Πεσκαρα-Νάπολι 2-2

Παλέρμο-Σασουόλο 0-1

Αταλάντα-Λάτσιο 3-4

Κιέβο-Ίντερ 2-0

Μπολόνια-Κροτόνε 1-0

Τζένοα-Κάλιαρι 3-1

Έμπολι-Σαμπντόρια 0-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x