Europa League

Καραμπάγκ: Σαρώνει στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ψαρώνει

Την ίσως πιο πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια στο Αζερμπαϊτζάν θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. Δείτε το προφίλ της Καραμπάγκ.

Έχει γίνει μία απ’ τις ισχυρότερες ομάδες στο Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια και η Καραμπάγκ επιχειρεί σιγά-σιγά να ανοίξει τα φτερά της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ομάδα που βρέθηκε στον ίδιο όμιλο του Europa League (10ο) με τον ΠΑΟΚ, μέσω του 4ου pot, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα της. Έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα (2014,2015,2016), εκ των οποίων τα δύο τα έχει συνδυάσει με νταμπλ (δύο Κύπελλα 2015, 2016).

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από παίκτες γεννημένους στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι ξένοι αποτελούν τα δυνατά χαρτιά. Ανάμεσά τους και ένας παλιός γνώριμος. Πρόκειται για τον Μίτσελ, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο του 2011 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και από το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ και οδήγησε την ομάδα του στους ομίλους του Europa, πετώντας εκτός της Γκέτεμποργκ αφού ανέτρεψε την ήττα στη Σουηδία (1-0) με το 3-0 το βράδυ της Πέμπτης στο Μπακού. Οι ευρωπαϊκές περιπέτειες της ομάδας του 44χρονου ξεκίνησαν μέσω της 2ης προκριματικής φάσης του Champions League όταν πέρασε το εμπόδιο της Ντούντελανζ (0-0 και 2-0) από το Λουξεμβούργο, όμως στην επόμενη φάση η Βικτόρια Πλζεν της έκοψε τον δρόμο (0-0 και 1-1).





Στο ρόστερ της ανήκουν οι :

Τερματοφύλακες: Μεχεμεντελίγεφ, Ογκιούζαν, Σέχιτς

Αμυντικοί: Μεντβέντεφ, Γκουρμπάνοφ, Αγκόλι, Χιουσέινοφ, Σαντίκοφ, Ντασντεμίροφ, Γιουνοσζάντε, Τουράμποφ

Μέσοι: Καράγεφ, Μουαρέμ, Γκλασγκέροφ, Ισμαΐλοφ, Μίτσελ, Γκμιρκιουλίεφ, Ρίτσαρντ, Ελ Γιαντεγιαουΐ, Τακίγεφ, Κιντάνα, Καφάροφ, Ντινίγεφ

Επιθετικοί: Εντλοβού, Μαντάτοφ, Ρεϊνάλντο, Ναντίροφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x