Europa League

Γιούνγκ Μπόις: Φόβητρο δεν είναι...

Γνωρίστε την Γιούνγκ Μπόις, την οποία και θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυσκολεύει τη ζωή της Βασιλείας. Μέχρι εκεί... Η Γιούνγκ Μπόις δεν αποτελεί την ομάδα φόβητρο που θα τρομάξει τον Ολυμπιακό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια να ανεβάσει το αγωνιστικό της επίπεδο.

Στις δύο τελευταίες σεζόν έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν φέτος να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αντίπαλο την Σαχτάρ ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας. Στο γήπεδό της πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ, με την πρόκριση να κρίνεται –τελικά- στα πέναλτι. Εκεί νίκησε 4-2 και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.





Οι εμφανίσεις της στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν καθόλου καλές. Βαριές ήττες και στα δύο ματς με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ. Στην Ελβετία έχασε με 3-1, αποχαιρετώντας ουσιαστικά από το παιχνίδι αυτό τις πιθανότητες που είχε για πρόκριση. Στην Γερμανία δεν κατάφερε έστω να κάνει μια καλή εμφάνιση και έτσι γνώρισε τη συντριβή με 6-1.





Στην εφετινή σεζόν έχει δώσει πέντε ματς για το πρωτάθλημα Ελβετίας. Σε αυτά μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες, μια από τη Βασιλεία εκτός έδρας.

Στο πάγκο της παραμένει από το 2015 ο γερμανός, Χίτερ. Αγωνιστικα στερείται των υπηρεσιών του Ερο, πρόκειται για το βασικό επιθετικό της «όπλο». Ο Γάλλος έχει τραυματιστεί και αναμένεται να απουσιάσει περίπου έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Βέρνης. Πρόκειται για μια καλή είδηση για τον Ολυμπιακό καθώς ο Ερό έχει ιδιαίτερα μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει τέσσαρα γκολ στα πέντε ματς που έχει δώσει το «παρών» φέτος.

Ετος ίδρυσης : 1898
Εδρα : "Stade de Suisse", Βέρνη
Χωρητικότητα : 32.000
Χρώματα : Κίτρινο/Μαύρο
Πρωταθλήματα : 11
Κύπελλα : 6
Προπονητής : Αντι Χίτερ
Πρόεδρος : Βέρνερ Μίλερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x