Stoiximan Super League

Τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους η ΑΕΚ!

Τις διαδικασίες για την ενίσχυσή της έχει κινήσει ήδη η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο θα βρεθεί στην Πολωνία για να τσεκάρει στόχους. Δείτε σε ποιες θέσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ, το οποίο φανερώθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι εναλλακτικές επιλογές σε κομβικές θέσεις.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε στο Φάληρο να χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ως αμυντικό χαφ αφού ο Αντρέ Σιμόες ήταν ανέτοιμος, ενώ ο τραυματισμός του Ούγκο Αλμέιδα οδήγησε τον Γεωργιανό τεχνικό να επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης τον Τάσο Μπακασέτα. Ωστόσο, καμία από τις δύο λύσεις δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι»... πονάνε σε αυτές τις θέσεις, όταν απουσιάζουν οι βασικοί της παίκτες.

Αυτή η διαπίστωση έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της Ένωσης, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα τον ερχόμενο Γενάρη τόσο στη θέση του αμυντικού μέσου, όσο και σε αυτή του επιθετικού. Κάπως έτσι, ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, την Παρασκευή στην Πολωνία ώστε να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ έχει εντοπίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κέντρο αλλά και την επίθεση, θέλει να τους δει από κοντά και εφόσον κάποιος του κάνει «κλικ» να προχωρήσει στα περαιτέρω. Ο Ντε Μπαρτόλο, πάντως, αναμένεται να πιάσει κατευθείαν δουλειά, αφού μόλις μεταβεί στην Πολωνία θα παρακολουθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι ανάμεσα στην Πογκόν και την Λέγκια (14/10, 21.30 ώρα Ελλάδας), ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δει και άλλα ματς του πολωνικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, βρίσκεται στην πατρίδα του τη Σουηδία και τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τις ίδιες θέσεις.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x