Ισπανία

Έμεινε άνεργος ο Σύρος πρόσφυγας που είχε συγκινήσει τον πλανήτη (pics)

Από το ναδίρ στο ζενίθ και πάλι πίσω. Η ζωή του Σύρου πρόσφυγα στον οποίο είχε βάλει τρικλοποδιά η Ουγγαρέζα οπερατέρ, άλλαξε και πάλι, αφού τον απέλυσαν από τη θέση προπονητή στην Ισπανία.

Πριν από έναν χρόνο, η ιστορία του Σύρου πρόσφυγα, Οσάμα Αμπντούλ Μοχσέν, είχε συγκινήσει τον πλανήτη, αφού στην προσπάθεια του να περάσει τα ουγγρικά σύνορα, δέχθηκε μια τρικλοποδιά από μια Ουγγαρέζα εικονολήπτρια, την ώρα που είχε στην αγκαλιά του τον γιο του.

Η ζωή του Σύρου πρόσφυγα έδειχνε να αλλάζει, αφού η ιστορία που συγκίνησε τον πλανήτη, κινητοποίησε τους Ισπανούς που αποφάσισαν να του δώσουν άσυλο και να τον φιλοξενήσουν, μαζί με την οικογένεια του.

inner

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστό ότι ήταν προπονητής, του πρόσφεραν απλόχερα μια θέση στην ισπανική ένωση προπονητών, ενώ παρέα με τον γιο του είχαν επισκεφθεί και τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, τους οποίους είχε συγκινήσει η περιπέτεια τους. Ο Σύρος πρόσφυγας δε, βρισκόταν στα VIP του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά, η ζωή του Μοσχέν έχει αλλάξει εντελώς και αυτό γιατί έχει μείνει πλέον άνεργος.

inner

Ο Σύρος πρόσφυγας, απολύθηκε από την δουλειά του προπονητή της ισπανικής ένωσης, αφού δεν κατάφερε να μάθει την γλώσσα στο χρονικό διάστημα που είχε οριστεί, κάτι που συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ως προϋπόθεση σε όσους ζητούν άσυλο.

Μάλιστα, η ισπανική ένωση προπονητών, κάνει προσπάθεια να γλυτώσει από τις αρνητικές κριτικές που έχουν εκφραστεί στο άκουσμα της είδησης, αφού κάνει λόγο για αμιγώς «επαγγελματικό ζήτημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x