Stoiximan Super League

Πλατέλλας: «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

Σύνθημα ενότητας έδωσε μετά τη νίκη στη Λάρισα ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και -κυρίως- από τη νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα (2-1) εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Μιλώντας στη NOVA, ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της «Ένωσης» σημείωσε ότι τέσσερα χρόνια που βρίσκεται σε αυτή προσπαθεί -όποτε του δίνεται η ευκαιρία- να βοηθάει.

Παράλληλα θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας, σημειώνοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πλατέλλας

Για την απόδοσή του: «Είναι η πρώτη φορά που έβαλα δυο γκολ στην καριέρα μου στην κατηγορία και είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου».

Για τα γκολ που σημείωσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι πολλά. Μόνο να στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο γκολ είχα χρόνο να κοντρολάρω και να σουτάρω. Με το κάναμε το 0-2, αν δεν τρώγαμε το γρήγορο γκολ δεν θα είχαμε πρόβλημα. Το δεχθήκαμε όμως το γρήγορο γκολ και δεχθήκαμε πίεση. Είναι μια δύσκολη έδρα εδώ. Δεν περνάει εύκολα κάποια ομάδα από τη Λάρισα».

Για τις εντολές του Κετσπάγια: «Ερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Δουλέψαμε πολύ. Θέλαμε τη νίκη. Ό,τι πετύχαμε το κάναμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα».

Για τους χαμένους βαθμούς με τον Ηρακλή: «Δεν τους περιμέναμε να χάσουμε αυτούς τους βαθμούς. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και χθες έχασε ο Παναθηναϊκός, δεν το περίμενε κανείς. Εμείς δουλεύουμε για να κερδίζουμε».

Για το αν θα υπάρχουν αρκετοί χαμένοι βαθμοί απ' όλους στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο φέτος. Όλοι μπορούν να πάρουν βαθμούς από οποιοδήποτε και να χάσουν από οποιοδήποτε».

Για το αν είναι προσωπική δικαίωση η αποψινή εμφάνιση: «Εγώ είμαι εδώ τρία χρόνια, πάω για τον τέταρτο. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα βοηθάω την ομάδα μου, ακούω τον προπονητή και κάνω ό,τι μπορώ».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ οι στόχοι είναι υψηλοί. Όλοι μαζί κοιτάμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον Λέσκοτ: «Περιμένουμε τον Λέσκοτ να γυρίσει υγιής και όλοι μαζί του ευχόμαστε περαστικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x