Πόλο

Και με πιο δύσκολο όμιλο, δεν μασάει ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ από την οποία θα μάθουμε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες που θα βρεθούν στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία θα προκύψουν οι τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται είδη στον όμιλο μαζί με την Σόλνοκ από την Ουγγαρία, την Σπαντάου Βερολίνου από την Γερμανία και την Ολίμπικ Νις από την Γαλλία. Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο μαζί με τους ερυθρόλευκους θα προκύψουν από τους αγώνες μεταξύ των Μπρέσια (Ιταλία) – Γιάντραν (Μαυροβούνιο) και Ορβόσι (Ουγγαρία) – Βερόνα (Ιταλία).

Εάν οι Ιταλικές ομάδες βγουν νικήτριες στις αναμετρήσεις, αυτό σημαίνει πως αυτόματα θα αυξηθεί και η δυσκολία στον ομίλου του Ολυμπιακού. Εξίσου καλή βέβαια είναι και η Ορβόσι από την Ουγγαρία, η όποια έχει αρκετές πιθανότητες για να περάσει στον όμιλο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και αν εμφανιστεί όπως μας έχει συνηθίσει, δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν όλα τα φόντα να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου, μαζί βέβαια με την Σόλνοκ που θα παλέψει και αυτή με την σειρά της για μια θέση στην τετράδα.

Όσον αφορά τον άλλον όμιλο, εκεί υπάρχουν είδη η Ρέκο, η Μπαρτσελονέτα, η Γιούγκ και η Παρτιζάν. Οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τον όμιλο θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις Οράντεα - Ανόβερο και Πριμόριε – Εγκερ. Και σε αυτόν τον όμιλο, υπάρχουν φαβορί με την Ρέκο και την Γιούγκ να είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Τα καθήκοντα του Ολυμπιακού ξεκινούν στις 30 Νοεμβρίου στο Παπαστράτειο, οπού εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μπρέσια – Γιάντραν.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x