Ελλάδα

Μείωση, αλλά όχι μεγάλη, στα εισιτήρια της Δόξας Λευκάδας

Μικρή μείωση στις τιμές των εισιτηρίων αποφάσισε η Δόξα Λευκάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τις τιμές να είναι από 15 ως 35 ευρώ.

Μετά το «κράξιμο» για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ, τα οποία κόστιζαν 25 ευρώ, φαίνεται πως στη Δόξα Λευκάδας έβαλαν... μυαλό, αλλά όχι... πολύ, καθώς η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Basket League έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ φτάνει μέχρι και τα 35!

Ωστόσο, υπάρχει και παιδικό εισιτήριο, το οποίο κοστολογείται στα 10 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι 7 ετών, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η διάθεσή τους ξεκινά από σήμερα (18/10) όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.

Αναλυτικά

«Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο κλειστό της γυμναστήριο της πόλης (22/10/16 και ώρα 16.00) ενημερώνει τους φιλάθλους της τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τρίτη 18 Οκτωβρίου από τις 10 π.μ. έως 5 μ.μ. στα γραφεία της ΚΑΕ στο εμπορικό κέντρο «The city» Κτήριο Β.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 25 και 35 ευρώ. 10 ευρώ στοιχίζει το παιδικό εισιτήριο, ενώ είναι δωρεάν η είσοδος για παιδιά έως 7 ετών.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα και ΑΜΚΑ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x