Αγγλία

Τινάζει την μπάνκα για Αλάμπα η Μάντσεστερ Σίτι!

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από 45 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Νταβίντ Αλάμπα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από εισήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για τρία χρόνια συνυπήρξαν στην Μπάγερν Μονάχου Νταβίντ Αλάμπα και Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ισπανό τεχνικό να εκτιμά ιδιαίτερα τις αγωνιστικές αρετές του Αυστριακού φουλ μπακ.

Έτσι, ο Πεπ έχει εισηγηθεί, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι την απόκτηση του Αλάμπα, με την περίπτωση του να θεωρείται εξ’ αρχής πολύ δύσκολη αφού οι Βαυαροί θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους έναν εκ των αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών τους.

Οι «πολίτες» θέλουν να ανανεώσουν την ομάδα τους και ο Αλάμπα χαρακτηρίζεται ως μια ιδανική επιλογή, αφού μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερες από μια θέσεις.

Εμπόδιο για την Σίτι, φυσικά, το κόστος για τον 24χρονο ακραίο διεθνή αμυντικό που αναμένεται να ξεπεράσει τα 45 εκατ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλάμπα υπέγραψε πρόσφατα νέο πενταετές συμβόλαιο με την Μπάγερν.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x