Euroleague

Παπαπέτρου: «Να χτίσουμε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χτίσει πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Τα ριμπάουντ και οι πόντοι στο τρανζίσιον θα είναι το κλειδί για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να χτίσουν πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα θα πρέπει και να την ξεχάσουν γρήγορα.

«Κάναμε μία καλή νίκη με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, αλλά και να την ξεχάσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε την πρώτη μάς νίκη στην Ευρωλίγκα, η οποία μετά την ήττα στη Μαδρίτη θα είναι πολύ σημαντική», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Θέλουμε να χτυπήσουμε την Εφές με τη στήριξη του κόσμου και με το υψηλού ρυθμού μπάσκετ που παίζουμε στο γήπεδό μας. Παράλληλα, πρέπει να κλείσουμε τους παίκτες-κλειδιά της Εφές».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι στη Μαδρίτη: «Με τη Ρεάλ δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε περισσότερο στα ριμπάουντ και να έχουμε περισσότερους πόντους στο τρανζίσιον, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με την Εφές στο φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε περισσότερο».

Τέλος, για τους συνεχόμενους αγώνες: «Σίγουρα η αποθεραπεία είναι πολύ σημαντική με τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Δουλειά μας είναι. Είχαμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να είμαστε πάλι φρέσκοι. Άλλοι ξυπνούν στις 6:00 το πρωί και πηγαίνουν στη δουλειά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x