Champions League

Το απόλυτο με Καράσκο η Ατλέτικο!

Αφού πρώτα έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, η Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα γκολ του Καράσκο νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Ροστόφ και έκανε το «3X3» στον 4ο όμιλο του Champions League.

Το απόλυτο νικών στο Champions League και παράλληλα το φετινό αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις διατήρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε νίκησε 1-0 τη Ροστόφ εκτός έδρας κι έφτασε στους 9 βαθμούς στον 4ο όμιλο, έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» την πρόκριση αφού νιώθει πως μόνο η Μπάγερν Μονάχου με 6 την απειλεί (Ροστόφ και Αϊντχόφεν έχουν μόλις 1).

Σε μονόλογο των Μαδριλένων εξελίχθηκε το ματς, όμως παρά τις 3-4 καθαρές ευκαιρίες που δημιούργησαν, η αστοχία κυρίως του Κορέα δεν της επέτρεψαν να πετύχει από νωρίς το τέρμα που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.

Κι ενώ ο Γκριεζμάν έμοιαζε να μην βρίσκεται και στα καλύτερά του, δεν ίσχυε το ίδιο και με τον Καράσκο που έδειχνε ανά πάσα στιγμή να… αποδώσει δικαιοσύνη στο γήπεδο. Στο 62’ –και σε ένα διάστημα που είχε αρχίσει να βγαίνει εκνευρισμένος λόγω της αστοχίας στους «ροχιμπλάνκος»- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Ροστόφ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
Μπάγερν Μονάχου-Αϊντχόφεν 4-1

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 9
Μπάγερν Μονάχου 6
Αϊντχόφεν 1
Ροστόφ 1

Επόμενη αγωνιστική

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ροστόφ
Αϊντχόφεν- Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x