Ευρώπη

Μπλατ: «Δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Ντέιβιντ Μπλατ το ματς με τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Ουσάκ Σπορτίφ.

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ για τη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Ουσάκ Σπορτίφ, καθώς το ροζ φύλλο της ομάδας του, συνοδεύτηκε και από καλό μπάσκετ.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς χαρακτήρισε σκληρή την ήττα της «Ντάτσκα» από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ στη συνέχεια είπε πως θα είναι δύσκολο το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Προφανώς και θέλαμε να παίξουμε έτσι, καθώς σε αυτή την έδρα είναι δύσκολο να πάρεις τη νίκη. Ο προπονητής της Ουσάκ κάνει εξαιρετική δουλειά. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν νικήσει μεγάλες ομάδες στο γήπεδό τους. Είναι πολύ θετικό για εμάς που η νίκη ήρθε με καλή εμφάνιση. Μετά την σκληρή ήττα στην Ελλάδα, σήμερα πρόσφεραν όλοι όσοι έπαιξαν. Τώρα, θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας την Παρασκευή (2/12)», είπε σχετικά ο έμπειρος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x