Stoiximan Super League

Στο ίδιο... τραπέζι Σούπερ Λίγκα και NOVA μετά το εξώδικο

Προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο πλευρών επιχειρήθηκε μετά το εξώδικο που εστάλη από τη Σούπερ Λίγκα προς τη NOVA, σχετικά με τις οφειλές του συνδρομητικού καναλιού στις ΠΑΕ.

Συνάντηση, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην υπάρξει νέο «μπάχαλο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είχαν οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας με τη NOVA.

Την Δευτέρα, μετά το εξώδικο που έστειλε ο συνεταιρισμός στο συνδρομητικό κανάλι, με το οποίο προειδοποιούσε πως θα ενεργοποιήσει ρήτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ, αν δεν καταβληθούν άμεσα τα προβλεπόμενα χρήματα από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί, οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.

Το «μίτινγκ» πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε πως υπάρχει θέληση για να βρεθεί λύση μέχρι την επόμενη Πέμπτη, όταν και συνεδριάζει το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και να προχωρήσει... κανονικά το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως αρκετές ΠΑΕ έχουν δηλώσει έτοιμες να κλείσουν τις πόρτες των γηπέδων τους στη NOVA, καθώς πέρα από τις οφειλές που υπάρχουν, το συνδρομητικό κανάλι απειλεί να ενεργοποιήσει τις ρήτρες για τις τρεις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν, αν και οι ομάδες αναφέρουν πως αυτό δεν έγινε με δική τους ευθύνη αφού αποτελεί απόφαση ανώτερων αρχών (της κυβέρνησης για τις δύο πρώτες αγωνιστικές και της Επιτροπής Εξομάλυνσης για την ενδέκατη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x