Euroleague

Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστή η επιστροφή Πασκουάλ, αλλά είμαι αισιόδοξος για τη νίκη»

Σε δύσκολη φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ξεχωριστό χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό Superfoods, λόγω της επιστροφής του Τσάβι Πασκουάλ ως αντιπάλου, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως οι Καταλανοί διανύουν μία δύσκολη φάση τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο από την άλλη εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη.

«Το αυριανό παιχνίδι έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς, καθώς επιστρέφει και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά πρέπει να το νικήσουμε. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, γιατί δεν θα είναι εύκολο. Όμως, είμαι αισιόδοξος. Με την επιστροφή των Ντόελμαν και Κλαβέρ έχουμε περισσότερο βάθος στον πάγκο. Τίποτα δραματικό δεν συμβαίνει στην ομάδα. Το μόνο δραματικό ήταν πως ο Ρίμπας θα χάσει τη σεζόν, αλλά και γενικά οι τραυματισμοί», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άλεξ Ρένφρο: «Η προσθήκη του Ρένφρο είναι πολύ σημαντική και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πιστεύω πως θα προσαρμοστεί γρήγορα γιατί έχει εμπειρία».

Για την κατάσταση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Ο Ναβάρο έχει ξεκινήσει να κάνει μέρος της προπόνησης και θα τον παρακολουθούμε καθημερινά. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x