Ελλάδα

«Αδειάζει» Μαλάτο το Ηράκλειο – Δεν έχει τύχη λέει ο Βασιλειάδης

Καμία τύχη δεν έχει η προσφυγή του Ανδρέα Μαλάτου κατά της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, αφού δεν έχει ο ίδιος κανένα έννομο συμφέρον. Διαγραμμένος από τα μητρώα του Ηρακλείου.

Στο Πρωτοδικείο έχει προσφύγει ο Ανδρέας Μλλάτος, ζητώντας να κριθεί παράνομη η ΠΔΕ της ΕΠΟ, αλλά φαίνεται πως δεν έχει καμία τύχη να δικαιωθεί.

Τουλάχιστον, αυτό θεωρεί ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που τονίζει ότι ο Μαλλάτος δεν μπορεί να ελπίζει σε δικαίωση, από τη στιγμή που δεν έχει έννομο συμφέρον.

Η άποψη του υφυπουργού αθλητισμού, είναι ότι στην δημοκρατία ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα του και για αυτό το λόγο δεν είναι διατεθειμένος να τον καλέσει στο γραφείο του για να κουβεντιάσουν, αφού είναι οργισμένος με αυτή την πρωτοβουλία του προέδρου της ΙΔΕΑΔ.

Η θέση του Βασιλειάδη, περί έννομου συμφέροντος του Μαλάτου, ενισχύεται και από την κίνηση που ετοιμάζουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου και ο πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νικολάου.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Βέργη που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα επισκεφθούν το μεσημέρι την ΠΔΕ της ΕΠΟ και θα καταθέσουν έγγραφο το οποίο θα πιστοποιεί πως ο Μαλάτος έχει διαγραφεί από τα μητρώα του σωματείου και ως εκ τούτου δεν το εκπροσωπεί.

Μάλιστα, το Ηράκλειο θέλει να γλυτώσει την αποπομπή και για αυτό το λόγο θα καταθέσει το συγκεκριμένο έγγραφο στην ΕΠΟ, που θα αποτελεί απόδειξη ότι δεν υπάρχει έννομο συμφέρον για την προσφυγή του προέδρου της ΙΔΕΑΔ στο Πρωτοδικείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x