Βέλγιο

Κορυφή με πεντάρα η Μπριζ

Με την ψυχολογία στα ύψη από την «γκέλα» της Βάρεγκεμ το Σάββατο, η Μπριζ σάρωσε 5-1 την Κορτράικ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Jupiler League και «έπιασε» κορυφή.

Η Μπριζ σάρωσε 5-1 την Κορτράικ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Jupiler League και, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Βάρεγκεμ στην Οστάνδη, βρέθηκε αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από τη Ζούλτε στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η Κορτράικ έμεινε στη μέση της βαθμολογίας και στη ζώνη των πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League.

Οι πρωταθλητές ήταν «καταιγιστικοί» και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Βαν Ρίιν, Ρεφαλέοφ, Βάνακεν, Βόσεν και Βόρμερ πριν μειώσει στις καθυστερήσεις ο Βέλντβαικ.


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Βαν Ρίιν, Ενγκελς, Πουλέν, Κουλς, Σίμονς (84’ Πίνα), Βάνακεν, Βόρμερ, Ρεφαέλοφ (74’ Κλαντεμίρ), Βόσεν, Ιθκιέρντο (65’ Μπόμπο)


Έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο στην προνομιούχο εξάδα η Γκενκ του Νίκου Καρέλη και η Σταντάρ Λιέγης του Κώστα Λαϊφη με το 2-2 στην έδρα της πρώτης. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκαν αμφότεροι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x