Ελλάδα

Ξανθόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Την πίεση την έχει ο Παναθηναϊκός»

Για το μικρό αβαντάζ που έχει ο Άρης συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό, στον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Το μικρό πλεονέκτημα που δίνει στον Άρη η διεξαγωγή του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall» σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην πίεση που έχουν οι «πράσινοι» και ευχήθηκε να γίνει ένας καλός τελικός χωρίς επεισόδια.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Τόλη Κοτζιά και Χρήστο Γκάλη:

Για την παρουσία του Άρη στον τελικό: «Tα τελευταία χρόνια λόγω των καταστάσεων η ομάδα δεν κατάφερε να βρίσκεται σε έναν τελικό. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και για εμάς, για τους ανθρώπους του Άρη και για τον κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια».

Για τον στόχο του Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιαστούμε σε καλή βραδιά. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για το ότι ο Άρης παίζει στην έδρα του: «Ξέρουμε το γήπεδο, παίζουμε στην έδρα μας, αλλά παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε λίγες περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, είναι ένα μικρό αβαντάζ το ότι ξέρουμε το γήπεδο, πολύ σημαντικό. Βέβαια και ο Παναθηναϊκός έχει περάσει από πολλές δυνατές έδρες. Πρέπει να το δούμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν πρέπει να πιεστούμε πάρα πολύ. Το προτέρημα που έχουμε συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό είναι ότι αν χάσει θα πουν πολλά, ενώ εμείς αν διεκδικήσουμε τη νίκη δεν θα ακούσουμε τόσο άσχημα λόγια. Παλιότερα σίγουρα θα έλεγαν, αλλά όχι σήμερα. Την πίεση την έχει ο Παναθηναϊκός, αφού εμείς είμαστε θεωρητικά αουτσάιντερ. Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τι θα ακολουθήσει αν κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για το ότι έχει κατακτήσει Κύπελλα με τον Παναθηναϊκό: «Έχω ζήσει ωραίες στιγμές με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι που κι εγώ θα το ζήσω όπως όλα τα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x