Ελλάδα

Σκίμπε για Ζέκα: «Να κυλήσουν όλα καλά με το διαβατήριο για να παίξει με το Βέλγιο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλο για την κλήση του Κάρλος Ζέκα.

Να υπολογίζει τον Κάρλος Ζέκα ακόμη και για το παιχνίδι με το Βέλγιο έδειξε ο Μίκαελ Σκίμπε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τη συνέντευξή του στους Ντέμη Νικολαϊδη και Αλέξη Σπυρόπουλο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ευχήθηκε να μπορέσει να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές, και πως το στιλ του ταιριάζει πάρα πολύ στην Εθνική ομάδα.

«Ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά με τη γραφειοκρατία και με το διαβατήριό του, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα με το Βέλγιο. Είναι ένας αμυντικός μέσος σε μια νευραλγική θέση, με ένα στιλ που μας ταιριάζει πάρα πολύ. Είναι δυνατός στις μονομαχίες, είναι ένας παθιασμένος παίκτης, με έντονο πάθος, ένας παίκτης που γνωρίζουμε ότι έχει μια εύκολη κάθετη μπαλιά», ανέφερε και συνέχισε:

«Είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Πέρσι τον παρακολούθησα πάρα πολλές φορές, ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι. Πέρσι έκανε πολύ ωραία, πολύ καλά παιχνίδια ο Ζέκα, στις τελευταίες εβδομάδες όχι και τόσο πολύ. Όμως επειδή έδειξε μια δίψα και έκανε μια πολύ ωραία προσπάθεια και ο ίδιος για να αποκτήσει το διαβατήριο, για αυτό τον ανταμείψαμε», υποστήριξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x