NBA

Νοά για την τιμωρία του: «Συγγνώμη έκανα λάθος»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιοακίμ Νοά, ζητώντας συγγνώμη από παίκτες, Νικς και οπαδούς για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ράκος είναι ο Γιοακίμ Νοά!

Ο Γάλλος σέντερ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, με αποτέλεσμα το NBA να του επιβάλει ποινή αποκλεισμού 20 αγώνων και έτσι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως έψαχνε ένα… αντίδοτο για τους τραυματισμούς του.

«Θα ήθελα να πω αρχικά ότι έκανα ένα λάθος. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα και για την ομάδα. Πρώτα, θα ήθελα να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, τους Νικς και σε όλο τον οργανισμό. Απογοήτευσα πολύ κόσμο. Έκανα ένα λάθος και πρέπει να μάθω από αυτό για να επανορθώσω. Είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα», δήλωσε αρχικά ο Γιοακίμ Νοά και πρόσθεσε:

«Πήρα το σκεύασμα για να με βοηθήσει σε όσα πέρασα. Είχα πολλούς τραυματισμούς και προσπάθησα να πάρω κάτι για να με βοηθήσει, αλλά γύρισε μπούμερανγκ. Ξέρω ότι αυτό δεν ήρθε από κάποιο… κακό μέρος. Προσπάθησα να το δω με τη λίγκα για λίγο διάστημα. Νομίζω πως οι 20 αγώνες αποκλεισμού είναι αυστηρή ποινή. Αλλά, ό,τι έγινε έγινε και πρέπει να επανορθώσω. Αυτό είναι εκτός ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x