Κώστας Νικολακόπουλος

Τώρα τα θυμήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκφράζει μέσα από το sport-fm.gr ένα ερώτημα για τον Καρυπίδη και τις… αποκαλύψεις του.

• Βγήκε ο Καρυπίδης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για «πρωτοφανή πράγματα στο Καραϊσκάκη» στον αγώνα της ομάδας του, του Πλατανιά, με τον Ολυμπιακό.

• Εγώ δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω. Κι όταν είχα ρωτήσει, δεν μου είχαν «περιγράψει» τέτοια πράγματα, αλλά σημασία δεν έχει τι λέω εγώ, αλλά ένας πρωταγωνιστής, ένας ποδοσφαιριστής, που υποτίθεται ότι τα έζησε από πρώτο χέρι.

• Απλά μία απορία: ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη Καρυπίδης, που οδεύει στα 35 χρόνια, δηλαδή προς το τέλος της καριέρας του, τώρα θυμήθηκε να μιλήσει για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς; Διότι το παιχνίδι έγινε πριν ακριβώς τρεις εβδομάδες, την... Πρωταπριλιά.

• Κι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (έπαιξε τρία χρόνια στην Τούμπα), θυμήθηκε να μιλήσει τώρα, που θα εκδικαστεί η υπόθεση για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και για την οποία υπόθεση έχει παρέμβει κι ο ΠΑΟΚ; Και, παρεμπιπτόντως, παίζουν και Πλατανιάς-ΠΑΟΚ την Κυριακή...

• Νωρίς τα θυμήθηκε ο Καρυπίδης, που είχε δώσει το 101% σε εκείνο το ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, απ΄όπου και η φωτογραφία, με ένα σωτήριο τάκλιν προ του Φορτούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x