Θύρα 7: «Την Κυριακή όλοι μαζί στο ''Καραϊσκάκης''»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα απηύθυνε με ανακοίνωσή της η Θύρα 7, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στον πόλεμο αυτό, ήρθε η ώρα να λάβουμε μέρος και εμείς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και της Θύρας 7 παίρνοντας θέσεις μάχης… στην κερκίδα! Με συσπείρωση, ενότητα και οδηγό την τρέλα μας για αυτό που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την υπερασπιστούμε.

Ζητάμε συγνώμη από τον Έφηβο που ο εφησυχασμός λόγω της απόλυτης κυριαρχίας, «χαλάρωσε» τα αντανακλαστικά μας τα προηγούμενα χρόνια και δεν έκοψε τις ορέξεις τους ευθύς εξαρχής.

Τώρα πλέον έχουν καταλάβει όλοι οι Ολυμπιακοί τι παιχνίδι παίζεται και ποια είναι τα σχέδια τους.

Καλούμε τους Ολυμπιακούς από όλη την Ελλάδα, τα μέλη των συνδέσμων της Θύρας 7 σε όλη την επαρχία την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Όλοι μαζί όπως ξέρουμε! Όλοι μαζί όπως μεγαλώσαμε!

Την Κυριακή θα είμαστε όλοι στο Ναό για να πανηγυρίσουμε το 7ο σερί πρωτάθλημα και να στείλουμε τα μηνύματα μας προς πάσα κατεύθυνση!

Και θα είμαστε παντού και σε όλα τα αθλήματα σε όλα τα παιχνίδια και τις απονομές που έρχονται για να διευρύνουν την «ερυθρόλευκη» παντοκρατορία!

Η επαρχία ήταν είναι και θα είναι πάντα πιστή και δίπλα στον Ολυμπιακό μας!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ!

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ