Stoiximan Super League

Ίλιεφ για Λεονάρντο: «Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, τον θέλει η μισή Ευρώπη. Δεν τον πουλάμε»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, μίλησε για τον Λεονάρντο που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν είναι υπό παραχώρηση και επιβεβαίωσε πως έχει ρήτρα.

Θέση για τη φημολογούμενη μετακίνηση του Λεονάρντο από την Παρτιζάν στον ΠΑΟΚ πήρε ο Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» (2007-08).

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Σερβίας ανέφερε στον «Metropolis» ότι υπάρχουν πολλοί… μνηστήρες για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αλλά και ότι δεν είναι υπό παραχώρηση.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι είναι υπάρχει ρήτρα 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το κλίμα στην Παρτιζάν: «Πρώτα απ' όλα καλησπέρα στους Έλληνες και ειδικά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Παρτιζάν και είμαστε σε μία πολύ καλή κατάσταση».

- το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λεονάρντο: «Μαθαίνουμε από την Ελλάδα ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λεονάρντο, αλλά δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Τον θέλει η μισή Ευρώπη. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος στην Σερβία. Ο πρώτος σκόρερ. Πέτυχε 24 γκολ μαζί με τον Τζόρτζεβιτς. Έχει 11 ασίστ, είναι νεαρός παίκτης, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, άρα δεν είναι παράξενο να τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχει όμως άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρτιζάν».

- το αν πωλείται ο ποδοσφαιριστής: «Δεν τον πουλάμε γιατί έχουμε και εμείς τις δικές μας φιλοδοξίες».

- το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή: «Μπορεί να τον πάρει ο ΠΑΟΚ. Αλλά εμείς δεν τον πουλάμε. Υπάρχει ήδη μία ρήτρα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x