Στίβος

Πρωτιά στη Λιλ η Παπαχρήστου, δεύτερος ο Κυριαζής!

Την κορυφαία της φετινή εμφάνιση στο τριπλούν έκανε στο Ευρωπαϊκό ομάδων η Παπαχρήστου. 2ος στον ακοντισμό ο Κυριαζής. Στην 7η και 8η θέση οι σκυτάλες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Βρήκε τον καλό της εαυτό στο Ευρωπαϊκό ομάδων η Βούλα Παπαχρήστου.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν με άλμα στα 14:24 βελτίωσε την κορυφαία φετινή της επίδοση, πήρε με διαφορά την πρώτη θέση στην κατάταξη και κατέκτησε έντεκα σημαντικούς πόντους που ανεβάζουν την ελληνική ομάδα στο σύνολο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στο τριπλούν γυναικών:
inner

Ξεκίνησε άψογα τον αγώνα και τον τελείωσε ακόμα καλύτερα, παρότι τραυματίας! Ο Γιάννης Κυριαζής κατέκτησε την δεύτερη θέση στον ακοντισμό, με βολή στα 86.33μ. και πήρε δέκα βαθμούς για την ελληνική ομάδα, ξεπερνώντας τον εαυτό του.

Ο 21χρονος ακοντιστής ανέβηκε με την πρώτη του βολή (85.26μ.) στην κορυφή και, μετά από δύο βολές που δεν έριξε, λόγω του τραυματισμού του, ανέβασε την επίδοσή του σε 86.33μ.

Ο μόνος που κατάφερε να τον περάσει ήταν ο Τσέχος Βάντλιχ, ο οποίος με 87.95μ. στην τρίτη του βολή έκανε νέο εθνικό ρεκόρ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στον ακοντισμό:
inner

Την έβδομη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στα 4Χ100 Ανδρών τερματίζοντας σε 39.42. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Δουβαλίδης, Κωνσταντίνος Ζήκος, Παναγιώτης Τριβιζάς και Γιάννης Νυφαδόπουλος, ενώ ο Λυκούργος Τσάκωνας έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στα 4Χ100 ανδρών:
inner

Τέταρτη θέση στη σειρά τους και όγδοη στην τελική κατάταξη πήραν τα κορίτσια της ομάδας 4Χ100, που αποτελείται από τις Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Μπελιμπασάκη, Κατερίνα Δαλάκα και Γρηγορία Κεραμιδά, με χρόνο 44:20.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στα 4Χ100 γυναικών:
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x