Αγγλία

Κλοπ: «Έχω την οικονομική στήριξη της διοίκησης»

Ικανοποιημένος από τα χρήματα που δίνει η διοίκηση της Λίβερπουλ για την ενίσχυση των «reds» δείχνει ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε.

Διέψευσε την αίσθηση που είχε δημιουργηθεί, περί… διστακτικότητας της Λίβερπουλ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ο Γιούργκεν Κλοπ, υποστηρίζοντας ότι οι διοικούντες είναι πρόθυμοι να εισακούσουν τις μεταγραφικές του ανάγκες.

Η στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά των «κόκκινων» μετά την προσθήκη των Σαλάχ και Σολάνκε έχει προβληματίσει τον κόσμο της ομάδας, που «φοβάται» ότι η διοίκηση θα ακολουθήσει τη συντηρητική μεταγραφική πολιτική του παρελθόντος.

Στην ερώτηση για το εάν η διοίκηση τον στηρίζει οικονομικά, όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους που ο ίδιος έχει θέσει, ο Γερμανός ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, 100%! Εντάξει δεν ρώτησα εάν μπορούμε να αγοράσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλους ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα, όμως είναι εντάξει με αυτό»!

Ο κόουτς των «κόκκινων» έχει τη δική του τακτική και προσέγγιση για το πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι! Άλλωστε έχει αποδείξει και τις περιόδους που καθοδήγησε την Ντόρτμουντ, ότι δεν «χτυπά» τα κορυφαία ονόματα, αλλά τα… δημιουργεί: «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, ούτε πόσους παίκτες πρέπει να πάρει μια ομάδα. Το σημαντικό είναι να ταιριάζει ο ποδοσφαιριστής με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τι θα συμβεί.

Είδα και πέρυσι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν όλοι ήταν υγιείς! Αυτό μου δημιουργεί καλό προαίσθημα για τη νέα σεζόν
».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x