Ισπανία

Έριξε «καρφί» στη Ρεάλ και απάντησε στον Τσάβι ο Πουγιόλ

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Τσάβι σχετικά με την επιστροφή παικτών στους Καταλανούς και δεν παρέλειψε να... την πει στη Ρεάλ.

Ο παλιός αρχηγός της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Τσάβι σχετικά με την επιστροφή των παικτών που είχαν φύγει από την ομάδα και δεν παρέλειψε να «την πει» στη Ρεάλ.

Ένα κομψό τρόπο να ρίξει το «καρφί» του στη Ρεάλ βρήκε ο Κάρλες Πουγιόλ που μίλησε για την εποχή που η ομάδα του κατακτούσε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ και οι Μαδριλένοι πανηγύριζαν μόνο το Κύπελλο. Ακόμη αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Τσάβι σχετικά με τους παίκτες που φεύγουν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλες Πουγιόλ είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι χρονιές όπου το Κύπελλο πανηγυριζόταν πολύ στη Μαδρίτη τη στιγμή που εμείς κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω πάντως πως όλοι οι τίτλοι μετράνε πολύ άρα και το Κύπελλο είναι σημαντικό. Έρχεται μία νέα σεζόν και πρέπει να δούμε τι θα γίνει».

Η παλιά δόξα των Καταλανών, απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Τσάβι σχετικά με τους παίκτες που φεύγουν από τις ακαδημίες και μετά από κάποια χρόνια επιστρέφουν στη ομάδα. Συγκεκριμένα ο Τσάβι είχε πει ότι δεν θα ήθελε οι παίκτες αυτοί να επιστρέφουν στο σύλλογο. Ο Πουγιόλ όμως έχει διαφορετική άποψη: «είναι μία επιλογή που πρέπει να είναι σεβαστή. Νομίζω πως κάθε περίπτωση πρέπει να κρίνεται ξεχωριστά, αν χρειάζεσαι έναν παίκτη που έχει φύγει, όπως στην περίπτωση του Πικέ, του οποίου οι εμφανίσεις είναι εξαιρετικές. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα τον είχαμε αποκτήσει. Για τον Πικέ θα το έκανα ξανά πληρώνοντας ακόμα περισσότερα. Τα 5 εκατομμύρια για αυτόν είναι ένα δώρο».

Ακόμη μίλησε και για την πρόσφατη απόκτηση του Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα: «είναι ένας πολύ καλός παίκτης, χρειάζεται όμως υπομονή για να δούμε πως θα προσαρμοστεί στη Μπαρτσελόνα».

Αναφέρθηκε επιπλέον και στο μεγάλο μεταγραφικό στόχο των «μπλαουγκράνα», τον Μάρκο Βεράτι: «η Παρί είναι μία ομάδα που δεν θέλει να πουλάει, δεν έχει ανάγκη από χρήματα. Υπάρχει όμως αρκετός χρόνος στη μεταγραφική περίοδο».

Τέλος μίλησε για την ανανέωση συμβολαίου του Μέσι: «είναι καλό και για τις δύο πλευρές και για τη Μπάρτσα και για το Λέο. Είναι το σπίτι του και οι οπαδοί τον λατρεύουν, νιώθει άνετα εδώ. Πιστεύω ότι η κατάσταση δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x