Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ γιορτάζει στο σπίτι της! (pics/video)

Πανέτοιμη να πανηγυρίσει την επιστροφή στα ιερά της χώματα είναι η ΑΕΚ! Με παρούσα ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, πλήθος κόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γιορτάσει για την «Αγια-Σοφιά».

Αυτό που λαχταρούσε τόσα χρόνια -την επιστροφή στα ιερά της χώματα και το δικαίωμα να ξαναχτίσει το σπίτι της- πανηγυρίζει σήμερα η ΑΕΚ.

Μια μέρα πριν πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες, η «Ένωση» ετοιμάζεται να γιορτάσει με την ψυχή της και πλήθος κόσμου την έναρξη των έργων για την «Αγια-Σοφιά».

Παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων, πολιτικών εκπροσώπων και φυσικά χιλιάδων οπαδών της που αναμένεται να κατακλύσουν τον χώρο, το βράδυ θα γίνει ο αγιασμός-φιέστα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το «παρών» θα δώσει φυσικά και η ποδοσφαιρική ομάδα, οι Παλαίμαχοι και εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών τμημάτων, ενώ έχει προσκληθεί επίσης σύσσωμο το Δ.Σ. του Δήμου, συμπεριλαμβανομένου και του Άρη Βασιλόπουλου.

Οι ετοιμασίες για τη λαμπρή εκδήλωση προχώρησαν πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιβλέπει ο ίδιος χθες τις εργασίες στον χώρο. Εκεί όπου έχει ισοπεδωθεί το έδαφος, έχει στηθεί εξέδρα για τον αγιασμό και τις ομιλίες και γενικώς όλα έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχθούν το πλήθος κόσμου που αναμένεται να συρρεύσει.

inner

inner

inner

inner



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x