Ευρώπη

Έβγαλε δωδεκάδα για Ευρωμπάσκετ η Ισπανία

Ραμπασέδα και Σάιθ «κόπηκαν» τελευταίοι από τον Σέρτζιο Σκαριόλο, που κατέληξε στη δωδεκάδα της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ.

Ο Τσάβι Ραμπασέδα και ο Σέμπας Σάιθ είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που «κόπηκαν» από τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός προπονητής κατέληξε στους δώδεκα που θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης τέθηκαν λόγω τραυματισμών οι Γιουλ, Ρίμπας και Κλαβέρ, Ρέγες και Ρούντι επέλεξαν την ξεκούραση, ενώ ο Μίροτιτς αποφάσισε να αφοσιωθεί στις επαφές του με τους Μπουλς για νέο συμβόλαιο και δεν κλήθηκε καν ο Σερζ Ιμπάκα.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ισπανίας: Ρίκι Ρούμπιο (Γιούτα Τζαζ), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκιγέμ Βίβες (Βαλένθια), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Αμπρίνες (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Βαλένθια), Ζοάν Σάστρε (Βαλένθια), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Ντένβερ Νάγκετς), Πιέρ Οριόλα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Γουίλι Ερνανγκόμεθ (Νιου Γιορκ Νικς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x