Euroleague

Λινάρδος στο ΣΠΟΡ FM: «Η νίκη στο ΣΕΦ έδωσε ψυχολογία στον Παναθηναϊκό»

Στη σημασία του «διπλού» στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, που άλλαξε την ψυχολογία του Παναθηναϊκού, στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Λινάρδος.

Στη σημασία που έπαιξε η ψυχολογία από το διπλό στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για να πάρει τα πάνω του ο Παναθηναϊκός, στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o Νίκος Λινάρδος.

Ο παλαίμαχος άσος, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να βελτιωθεί στα εκτός έδρας ματς και να επενδύσει στην αμυντική του λειτουργία για έχει ανάλογη συνέχεια στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λινάρδος στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι: «Υπάρχουν δύο εξηγήσεις για το τεχνικό θέμα της νίκης του Παναθηναϊκού. Το ένα είναι η καλή ψυχολογία από τη νίκη στο ΣΕΦ. Το δεύτερο είναι η απουσίες της Χίμκι και το ότι δεν είναι φτιαγμένη η συγκεκριμένη ομάδα για τόσο δύσκολα παιχνίδια. Είδα τον Παναθηναϊκό να έχει διάθεση και στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει άσχημα σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά είναι μια ομάδα που ψάχνει να βρει μια σταθερότητα, ένα συγκεκριμένο σχήμα με βάσει τους παίκτες που έχει. Όμως έχει κρατήσει έναν κορμό καλών παικτών με κάποιες προσθήκες. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός καλείται να έχει διάρκεια στα εκτός έδρας. Το χθεσινό ματς μπορεί να μην είναι το στάνταρ ματς απόδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά μπορεί να είναι οδηγός. Θα πρέπει να προσπαθεί αν είναι ποιοτικός στην επίθεση και να συνεχίσει να σκληραίνει την άμυνα. Έχει κάποια προβλήματα από την αρχή, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Τα όποια προβλήματα έχουν καλυφθεί από τις τελευταίες νίκες».

Για την Εθνική ομάδα: «Όταν ο Έλληνας παίκτης δεν παίζει στην ομάδα του, δεν είναι έτοιμος για την Εθνική ομάδα. Όσο αυξάνεται ο αριθμός των ξένων στις ομάδες, τόσο θα μειώνεται ο χρόνος συμμετοχής των Ελλήνων. Αυτό φυσικά και επηρεάζει την Εθνική ομάδα. Για αυτό χάνει σε ποιότητα και αγωνιστική διάρκεια η Εθνική ομάδα. Τα νέα παιδιά που δεν παίζουν στις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να επιλέξουν να παίξουν δανεικοί σε άλλες ομάδες από την 3η θέση και κάτω, ώστε να κερδίσουν χρόνο σε συμμετοχή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x