Stoiximan Super League

Ήρθε για να μείνει! (photo)

Μετά από αρκετή αναμονή και αναζήτηση της ώρας άφιξής του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάτησε το πόδι του στην Αθήνα λίγα λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, καθώς ποτέ δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων. Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο. Συνάντηση με τον μάνατζερ του Γκοβού.

Μετά από αρκετή αναμονή και αναζήτηση της ώρας άφιξής του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάτησε το πόδι του στην Αθήνα λίγα λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν, γιατί ποτέ δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος". Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον απομάκρυναν από τον χώρο του αεροδρομίου προσπαθώντας να μην τον εμφανίσουν στους δημοσιογράφους, κάτι που θέλουν να συμβεί μετά από την υπογραφή συμβολαίων.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων μεταφέρεται στη συνάντηση που θα έχει το Σάββατο το πρωί με τον Νικόλα Πατέρα. Σε αυτή οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, και δεν πρέπει να αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές που θα τον «δέσουν» με το τριφύλλι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσουν μαζί τον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Γιάτσεκ Γκμοχ να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

Αυτό που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι το πότε θα γίνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού. Οι Πορτογάλοι υποστήριζαν ότι αυτό θα γίνει στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά της ΠΑΕ όμως, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Γκοβού

Την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μπει ένα τέλος στη συνεργασία με τον παίκτη μετέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας στον Έλληνα εκπρόσωπο του Σίντνεϊ Γκοβού. Ο κ.Γόντικας μετέφερε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης μετά από αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη. Πλέον οι εξελίξεις μεταφέρονται στις επόμενες ημέρες με την άφιξη των Γάλλων μανατζερ του Γκοβού.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x