Stoiximan Super League

Stop στην γκρίνια…

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο. Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε πολλή μουρμούρα στις τάξεις του Άρη και η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής μοιάζει με βάλσαμο.

Η ομάδα του Κούπερ μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το… ευρωπαϊκό της κοστούμι και να παρουσιάσει την καλύτερή της εικόνα, όμως ήξερε τι πρέπει να κάνει για να πάρει το «τρίποντο» και ο στόχος επετεύχθη με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 34’ και το πλασέ του Πορτίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για γκολ που δεν μέτρησε του Παρασκευαΐδη στις καθυστερήσεις.



Υπάρχει ένας άγραφος ποδοσφαιρικός κανόνας που θέλει την ομάδα που χάνει την τεράστια ευκαιρία να το πληρώνει άμεσα. Στην δυσχερή αυτή θέση ήρθε η Κέρκυρα, η οποία αν και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι, στο 11΄έχασε την ευκαιρία –ίσως- της αγωνιστικής.

Ο Τσίγκας τροφοδότησε από τον άξονα με κάθετη μπαλιά τον Επστάιν κι αυτός, μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Από εκεί κι έπειτα η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ το πίστεψε, πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’ με κεφαλιά του Τσέζαρεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο προβάδισμά τους, ενώ, από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν χαρακτηριστικά να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Σηφάκη.

Το ματς πήρε φωτιά στα τελευταία του λεπτά. Ο Ρουίζ έχασε μία τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι για την ομάδα του, η οποία ήταν ανάλογη με αυτή του Επστάιν στο πρώτο 45λεπτο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παρασκευαΐδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το «1-1», όμως ο διαιτητής, αν και ο αμυντικός της Κέρκυρας καλυπτόταν, δεν μέτρησε το γκολ γιατί θεώρησε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ. Δεν πέρασαν ούτε δύο λεπτά και όταν οι Κερκυραίοι είχαν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους από το γκολ που πέτυχαν αλλά δεν μέτρησε ποτέ, ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τορτίγια.

Το φιλμ του αγώνα



Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (34' Πορτίγια), Τόχα, Τσέζαρεκ (58' Ρουίζ), Κόκε, Μίσελ, Λαζαρίδης, Βαγγέλι

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Καζναφέρης, Μενδρινός

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος Βενέτης, Στολτίδης (73' Γιάντσης), Καλαντζής, Τσίγκας (65' Φλαβίνιο), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Κονοδήμος, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου, Δεινόπαπας, Χαμπλ Γιαν, Μακρυδημήτρης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x