Ευρώπη

Απογοήτευση ο Άιβερσον

Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας έχασε στην έδρα της από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 74-67 και ο «answer» έμεινε στους 2 πόντους με 1/6 δίποντα και 4 ριμπάουντ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έφτασαν στην έκτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς με 20 πόντους του Ομέρ Ονάν, ενώ από 12 πέτυχαν οι Μάρκο Τόμας και Ογκούζ Σαβάς

Εφιαλτικό ήταν το ντεμπούτο του Άλεν Άιβερσον στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας έχασε στην έδρα της από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 74-67 και ο «answer» έμεινε στους 2 πόντους με 1/6 δίποντα και 4 ριμπάουντ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έφτασαν στην έκτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς με 20 πόντους του Ομέρ Ονάν, ενώ από 12 πέτυχαν οι Μάρκο Τόμας και Ογκούζ Σαβάς. Από τους γηπεδούχους, που γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, διασώθηκε ο Φέντορ Λιχολίτοφ με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στη δεύτερη θέση με πέντε νίκες βρίσκεται η Εφές Πίλσεν, που συνέτριψε την Τράμπσονσπορ στην Τραπεζούντα με 101-64. Ο Νίκολα Βούιτσιτς είχε 20 και ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς 16 πόντους για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x