Stoiximan Super League

Μαύρος: «Θα είναι συγκινητικό, αλλά πρώτα η νίκη»

«Θα είναι μια αρκετά συγκινητική ημέρα. Ελπίζω να νικήσει η ομάδα. Αυτό προέχει»… Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Θωμάς Μαύρος την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να τον τιμήσει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιάννη Καραλή. «Έχουν γίνει λάθη. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης.

«Θα είναι μια αρκετά συγκινητική ημέρα. Ελπίζω να νικήσει η ομάδα. Αυτό προέχει»… Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Θωμάς Μαύρος την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να τον τιμήσει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιάννη Καραλή. «Έχουν γίνει λάθη. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης.

Ο Θωμάς Μαύρος στάθηκε αρκετά στο θέμα Μπλάνκο… «Έχει πέσει ψυχολογικά. Είναι ο παίκτης με τις πιο σωστές τοποθετήσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή για να βάλει γκολ. Αλλά χρειάζεται και να προπονηθεί ατομικά», κατέληξε.

Οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιάννη Καραλή:

-Για την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να τον τιμήσει:
«Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη για το πώς θα είναι αυτή η στιγμή. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως η αγάπη που έχω προς τον κόσμο και αυτός προς εμένα είναι πολύ μεγάλη. Είχε γίνει και ένα παιχνίδι με την Εθνική ομάδα. Ήταν αρκετά συγκινητικές στιγμές. Θα είναι σίγουρα μία συγκινητική ημέρα. Ελπίζω όμως να νικήσει η ομάδα. Αυτό προέχει. Είναι μια ευγενική χειρονομία. Ένα δέσιμο ανάμεσα στους παλαίμαχους και τη διοίκηση.

-Τι θα πρέπει να γίνει να τα επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή:
«Έχουν γίνει λάθη επί σειρά ετών και η ομάδα βρίσκεται σε άσχημο σημείο. Πρέπει όλοι να συνεργαστούν όλοι και να βάλουν στο να αλλάξουν όλη την νοοτροπία της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται μόνο νίκες. Χρειάζεται αγάπη και πάθος.

-Για τον τρόπο που χειρίστηκε η ΠΑΕ τον Μπλάνκο:
«Ο παίκτης έχει πέσει ψυχολογικά. Δεν μπορούσε να σκοράρει πέρσι για αυτό. Το πρόβλημα είναι αυτό. Ο Μπλάνκο είναι ο παίκτης που ο παίρνει τις πιο σωστές τοποθετήσεις μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Ο Μπλάνκο είναι σε άσχημη κατάσταση και κάπου πίστεψε ότι δεν είναι γκολτζής αλλά και η ομάδα δεν έβγαζε φάσεις»
.

-Τι θα πρέπει να κάνει ο Μπλάνκο:
«Για να πετύχεις γκολ πρέπει να προπονηθεί σκληρά, να έχει ατομικό πρόγραμμα στις τελικές φάσεις. Αν βάλει ένα-δύο γκολ θα ανέβει ψυχολογικά. Είναι πολύτιμος παίκτης. Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση έρχεται από την σκληρή προπόνηση».

-Για την παραμονή του Σκόκο:
«Όταν κρατάς στην ομάδα σου μια πολύτιμη μονάδα είναι μεγάλη επιτυχία. Βέβαια, τα λεφτά που θα παίρνει ανέβηκαν πολύ. Το ζητούμενο είναι η απόδοσή του να μην έχει διακοπές».

-Γιατί δεν πηγαίνει συνέχεια στο γήπεδο και γιατί δεν έχει αναλάβει κάποιο ρόλο στην ομάδα:
«Στο δεύτερο μέρος εγώ δεν μπορώ να απαντήσω. Μόνο μια φορά μου είχε πει ο Ντέμης να αναλάβω διευθυντής Ακαδημιών και δεν πήγα. Για το πρώτο μέρος: Έχω αποφασίσει να πηγαίνω σε συγκεκριμένα παιχνίδια για να βλέπω την ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει χάσει την τεχνική του. Αν το παιχνίδι δεν είναι ωραίο τότε σου δημιουργεί νεύρα. Λες έχασα την ώρα μου».

-Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό:
«Είναι αλήθεια ότι είχα προπονηθεί στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού. Ναι σε ηλικία 12-13 ετών. Με ήθελαν να πάω στους έφηβους αλλά έπρεπε να πάρουν το δελτίο από τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν το έδινε.

-Για την κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς του Πανιώνιο με την ΑΕΚ:
«Ποτέ δεν είχαν διενέξεις. Δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι πρέπει να λυθεί αυτή η κόντρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x