Stoiximan Super League

Σκόκο: «Αυτό που ήθελα»!

Στην αγάπη του κόσμου και στη σωστή συμπεριφορά του Σταύρου Αδαμίδη απέδωσε την απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ ως το 2013 ο Νάτσο Σκόκο. «Τόσο ο κόσμος, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους», είπε ο Αργεντινός. Χιμένεθ: «Μία… πέτρα για να χτίσουμε την καινούργια ΑΕΚ»!

Στην αγάπη του κόσμου και στη σωστή συμπεριφορά του Σταύρου Αδαμίδη απέδωσε την απόφασή του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ ως το 2013 ο Νάτσο Σκόκο. «Τόσο ο κόσμος, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους», είπε ο Αργεντινός. Χιμένεθ: «Μία… πέτρα για να χτίσουμε την καινούργια ΑΕΚ»! Μυστήριο η 11άδα…

«Βεβαίως, ήταν αυτό που ήθελα. Αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Τόσο η οικογένειά μου, όσο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, μου έχουν πει να είμαι σωστός απέναντι σε αυτούς που μου συμπεριφέρονται σωστά. Τόσο ο κόσμος, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μου έχουν φερθεί σωστά και θέλω να είμαι και εγώ σωστός απέναντί τους», είπε αρχικά ο Νάτσο Σκόκο και συνέχισε:

«Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στις σκέψεις και τους στόχους μου. Εγώ θα δίνω πάντα το 100% στην ΑΕΚ και θα έχω τους ίδιους στόχους. Ακόμη κι αν δεν είχα ανανεώσει, θα έδινα τα πάντα για την ΑΕΚ».

Όσο για κάποια πράγματα που λέχθηκαν όλο αυτό το διάστημα, ο Αργεντινός είπε: «Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που εγώ δεν είπα ποτέ. Στον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξει, να είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 120%. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτός που παίρνει τις αποφάσεις είμαι εγώ. Αποφάσισα να μείνω γιατί έχω μεγάλη διάθεση να εκπροσωπώ την ΑΕΚ».

Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε και για τους στόχους του: «Αυτός είναι ο στόχος που έχω. Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι ένας από αυτούς. Για να το πάρουμε, όμως, πρέπει να γίνουν κι άλλα».

Φυσικά, ο Αργεντινός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα ήμουν τυχερός και έβαζα γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν έχω μόνο στο μυαλό μου να σκοράρω, αλλά και να κερδίσουμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, γιατί την αξίζει. Είμαι 100% έτοιμος και με διάθεση να κερδίσουμε, ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό»!

Δηλώσεις για την ανανέωση του Νάτσο Σκόκο έκανε, μετά το τέλος της προπόνησης και ο Μανόλο Χιμένεθ:

«Είναι μία μέρα χαράς σήμερα στην ΑΕΚ. Για μένα ήταν μία προτεραιότητα αυτή. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στους ιδιοκτήτες της ομάδας. Είναι ένας από τους λόγους που επέμενα πολλές φορές να έρθει ο Δεκέμβριος. Πριν έρθει ο Δεκέμβριος καταφέραμε και βάλαμε μία… πέτρα για να χτίσουμε την καινούργια ΑΕΚ. Ωστόσο, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. Αύριο μπορεί να κερδίσουμε, αλλά μπορεί να έχουμε και αρνητικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δυναμώσουμε», είπε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος σε ερώτηση για τη συνέχεια, σχολίασε: «Όταν έρθει ο Δεκέμβριος… θα δείτε. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Το ήξερε ο κ. Αδαμίδης ότι ήταν προτεραιότητα να μείνει ο Νάτσο».

Παράλληλα, ο Χιμένεθ επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν να… καταδικάζει σε «μαύρες λίστες» κάποιους παίκτες του: «Δεν θα παίρνουμε κεφάλια εδώ πέρα, όπως πολλοί θέλετε να πιστεύετε. Από την ΑΕΚ θα φύγουν παίκτες που δεν έχουν την πυγμή να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δυναμώσουμε. Θέλουμε να γίνουμε δυνατοί και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλω να φτιάξουμε μία ομάδα για την επόμενη χρονιά, αν δεν καταφέρουμε κάτι φέτος. Θα παλέψουμε! Να είναι σίγουρος ο κόσμος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πρέπει να φτιάξουμε τη συνέχεια».

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε, επίσης και στον κόσμο της ΑΕΚ: «Αυτοί που έρχονται στο γήπεδο είναι έξυπνοι. Η ΑΕΚ δεν είναι μία ομάδα που έχει αρνητικά αποτελέσματα. Χρόνια έχει η ομάδα να πετύχει κάτι. Πρέπει να βάλουμε ένα στόχο. Σήμερα κάναμε μία αλλαγή, κρατώντας τον Σκόκο. Δεν γίνεται να σηκώσουμε κανένα κτίριο, αν δεν δουλέψουμε. Είμαστε σε μία φάση δημιουργίας. Θεωρώ έξυπνο τον κόσμο της ΑΕΚ. Τους χρειαζόμαστε πάντα. Πρέπει να απαιτούμε απ' όλους τα πάντα. Πρέπει να δείχνουμε τι είμαστε, ποιοι είμαστε. Πρέπει να τα δίνουμε όλα. Και επειδή θεωρώ ότι ο κόσμος είναι πιστός στην ομάδα μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πιστεύουμε σε αυτούς».

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αν θα προσπαθήσει να… πωρώσει τους παίκτες του, όπως έκανε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Δεν… πωρώνω ούτε φτιάχνω τους παίκτες μου για ένα μόνο ματς. Εγώ προπονώ τους παίκτες μου, ώστε να είναι έτοιμοι να κερδίζουν τις μάχες. Δεν αξίζει να κερδίζουν μόνο μία μάχη. Ας χάνουμε μία μάχη, αρκεί να κερδίζουμε τον πόλεμο. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η διαφορά, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει αυτή την απόσταση. Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά του προϋπολογισμού, αν δεν κάνω λάθος είχαν 12 καινούργιους παίκτες το καλοκαίρι. Αυτοί είναι αναγκασμένοι να κερδίζουν τίτλους και εμείς να μεγαλώνουμε για να κερδίσουμε ξανά τίτλους».

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αυριανή του… μάχη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο Ερνέστο είναι φίλος και συνάδελφος. Μετά το παιχνίδι θα τον δω και θα τον αγκαλιάσω. Στο παιχνίδι είναι αντίπαλος. Ο μεγαλύτερος εχθρός. Είχαμε πολλά παιχνίδια που είχαμε παίξει αντίπαλοι με τον Ερνέστο. Όπως και σαν προπονητές είχαμε βρεθεί αντίπαλοι. Μπορείτε να… δουλέψετε και να δείτε τα μεταξύ μας αποτελέσματα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x