Ιταλία

«Ανώμαλη προσγείωση»

Τσάμπα χάρηκε η Γιουβέντους τις τελευταίες της επιτυχίες που την έφεραν κοντά στην κορυφή της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» παραχώρησαν 1-1 στη Φιορεντίνα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τέσσερις βαθμούς την πρωτοπόρο Μίλαν, μετά την «γκέλα» των «ροσονέρι» στο «Λουίτζι Φερράρις» και να διεκδικήσουν υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις τον τίτλο.

Τσάμπα χάρηκε η Γιουβέντους τις τελευταίες της επιτυχίες που την έφεραν κοντά στην κορυφή της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» παραχώρησαν 1-1 στη Φιορεντίνα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους τέσσερις βαθμούς την πρωτοπόρο Μίλαν, μετά την «γκέλα» των «ροσονέρι» στο «Λουίτζι Φερράρις» και να διεκδικήσουν υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις τον τίτλο. Αντίθετα, οι «βιόλα» βρέθηκαν τέσσερις βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και εξακολουθούν να διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι παίκτες του Λουίτζι Ντελ Νέρι είχαν μια ανούσια υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και, έτσι, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο. Μάλιστα, ο Πέπε ισοφάρισε μόλις στο 82’ το γκολ που είχε σημειώσει ο Μότα με αυτογκόλ στο 4’. Οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και το ότι οι Τοσκανέζοι αγωνίστηκαν για ένα μικρό διάστηκα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φελίπε στο 88’.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μότα (82' Λανφαζάμε), Κιελίνι, Φελίπε Μέλο, Γκρόσο, Μαρκίζιο, Ντελ Πιέρο (58' Ιακουϊντα), Ακουϊλάνι (58' Πέπε), Κουαλιαρέλα, Μπονούτσι, Κράσιτς

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ντοναντέλ, Γκαμπερίνι, Βάργκας, Σαντάνα, Τζιλαρντίνο (56' Μπαμπακάρ), Ντε Αγκοστίνο, Λάζιτς (65' Μαρκιόνι), Πασκουάλ, Κομότο, Καμπορέζε (70' Φελίπε)



Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 27/11

Σαμπντόρια-Μίλαν 1-1
(59' Πατσίνι-43' Ρομπίνιο)

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1-1
(82΄ Πέπε- 4΄αυτ. Μότα)

Κυριακή, 28/11 (16:00)

Ίντερ-Πάρμα 13:30

Μπάρι-Τσεζένα

Μπολόνια-Κιέβο

Μπρέσια-Τζένοα

Κάλιαρι-Λέτσε

Λάτσιο-Κατάνια

Ουντινέζε-Νάπολι

Παλέρμο-Ρόμα 21:45


Η επόμενη αγωνιστική (15η):

Παρασκευή, 3/12

Λάτσιο-Ίντερ 21:45

Σάββατο, 4/12

Κιέβο-Ρόμα 19:00
Μίλαν-Μπρέσια 21:45

Κυριακή, 5/12 (16:00)

Λέτσε-Τζένοα
Πάρμα-Ουντινέζε
Σαμπντόρια-Μπάρι
Τσεζένα-Μπολόνια
Φιορεντίνα-Κάλιαρι
Κατάνια-Γιουβέντους

Δευτέρα, 6/12

Νάπολι-Παλέρμο 21:45


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x