Stoiximan Super League

Σκυμμένα κεφάλια

Στις άσχημες εμφανίσεις, του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος, επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό έχασε και από τον Ατρόμητο (1-0 στην Τούμπα) και κλώτσησε την ευκαιρία να πλασαριστεί τρίτος στην βαθμολογία. Ο Στέλιος Σφακιανάκης στο 56’ πέτυχε το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη, που έχασαν και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Στις άσχημες εμφανίσεις, του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος, επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό έχασε και από τον Ατρόμητο (1-0 στην Τούμπα) και κλώτσησε την ευκαιρία να πλασαριστεί τρίτος στην βαθμολογία.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης στο 56’ πέτυχε το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη, που έχασαν και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Απευθείας κόκκινη στον Φωτάκη για αντιαθλητικό τάκλιν στον Ολιβέιρα στο 85'.



Πώς έπαιξαν:

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος, με δύο όμως σημαντικές απουσίες σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού ο Ιβιτς αποβλήθηκε, ενώ ο Βιτόλο συμπλήρωσε κάρτες. Με διάταξη 4-5-1 και τον Καμαρά μοναδικό προωθημένο ξεκίνησε ο Ατρόμητος.

Εικόνα του αγώνα:

Από κίνητρο για νίκη… άλλο τίποτα! Ο μεν ΠΑΟΚ για να κάνει… κατάληψη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ο δε Ατρόμητος για να… πάρει ανάσα! Από την 7η θέση πέρυσι και τα όνειρα για καλύτερη πορεία φέτος «χαροπαλεύει» στην επικίνδυνη ζώνη.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, έκανε τα πάντα για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι δεν του αξίζει τέτοια τύχη. Με αντεπιθέσεις φωτιά και μπροστάρη τον Καμαρά, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Τη μία στο 37’ όταν ο Σενεγαλέζος βγήκε απέναντι από τον Κρέσιτς, αλλά πλάσαρε άουτ και την άλλη στο 41’, όταν κέρδισε πέναλτι, όμως ο Μιχαηλίδης (ναι, ο τερματοφύλακας της ομάδας) που ανέλαβε την εκτέλεση, από ολόκληρο τέρμα, σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Ο Ατρόμητος μπήκε με την… ίδια κάψα για γκολ και στο β’ ημίχρονο. Τα κατάφερε έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τάτου, ασταθή επέμβαση του Κρέσιτς και κοντινή προβολή του Σφακιανάκη στο 56’. Εξέλιξη με την οποία αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ως εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν η αιτία για να… κάτσουν αγωνιστικά οι Περιστεριώτες.

Το παράδοξο με τον ΠΑΟΚ, ήταν ότι δημιουργούσε μεν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, αλλά το ένα απογοητευτικό τελείωμα διαδεχόταν το άλλο. Από τον Ελ Ζαρ στο πρώτο μέρος, στον Παπάζογλου, τον Σαλπιγγίδη και τον Βιεϊρίνια στο δεύτερο. Ο «Δικέφαλος» γνώρισε την ήττα, κλωτσώντας την ευκαιρία να πλασαριστεί τρίτος στη βαθμολογία. Μέσα σ' όλα ήρθε και η αποβολή του Φωτάκη λίγο πριν το φινάλε για το σκληρό τάκλιν πάνω στον Ολιβέιρα.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (78' Ζουέλα), Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Φωτάκης, Ελ Ζαρ (63' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (74' Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Μπαλάφας, Αθανασιάδης, Γεωργίου.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (65' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι (78' Σαμπού), Καμαρά (74' Περόνε).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Αναστασάκος, Μπρίτο, Καραλής.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπα



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x