Euroleague

Ελπίζουν για Χίμκι Αντετοκούνμπο και Λοτζέσκι!

Μέρος της προπόνησης ακολουθήσαν την Τετάρτη (21/2) οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι, με τη συμμετοχή των δύο στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι, να κρίνεται την Πέμπτη (22/2)!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (21/2). Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Χίμκι, με τον Τσάβι Πασκουάλ να είχε δύο λόγους για να χαίρεται.

Πρόκειται για τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι έβγαλαν μέρος της προπόνησης και έτσι υπάρχουν ελπίδες και για τους δύο να προλάβουν το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση στη γάμπα, ενώ ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο από ενοχλήσεις στο πέλμα, με τον κόουτς του «τριφυλλιού» να αποφασίζει την Πέμπτη (22/2) για το αν μπορεί να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Μόσχα.

Από ‘κει και πέρα, σίγουρος απών από την αναμέτρηση με τη Χίμκι θα είναι ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί μία κάκωση δεξιάς επιγονατίδας, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία και να μην ακολουθήσει την ομάδα στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x