Stoiximan Super League

Δώνης: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ () ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ήταν ξεκάθαρος: «Ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματά μας και θα λυθούν με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου».

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου ήταν ξεκάθαρος: «Ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματά μας και θα λυθούν με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου».

«Σε αυτό το παιχνίδι φανερώθηκαν όλα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε ως ομάδα. Ξέρουμε όμως ποια είναι αυτά, γνωρίζουμε τον λόγο που ειδικά μετά το 60’ δεν είχαμε την ηρεμία για να σκοράρουμε. Μας λείπει η πίστη και η αποφασιστικότητα για να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Είναι ένα θέμα το οποίο, ο μόνος τρόπος για να λυθεί, είναι οι μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν τον Ιανουάριο», ανέφερε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση και στην συνέχεια υποστήριξε ότι οι Περιστεριώτες άξιζαν κάτι παραπάνω, ειδικά με την εμφάνισή τους στο πρώτο μέρος.

«Η υπομονή είναι αρετή όταν προσπαθείς να παίξεις απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν και κάναμε πολλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια παραγωγή των φάσεων», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο αναγκάζεται να γυρίσει πίσω και να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Εμείς προσπαθήσαμε, πιέσαμε, αλλά παραλίγο να χάσουμε και το ματς. Είναι σημαντικό που πήραμε τον έναν πόντο αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x